Narodno pozorište Mostar

Spremi kao iCal dokument
Novo normalno show
Petak, 12 Mart 2021,  8:00 -  9:00
Hitovi : 14
Kontakt Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Predstava „Novo normalno show“ po motivima djela Íñiga Ramíreza de Hara, u režiji Ivana Lea Leme.

Predstava govori o novonastaloj situaciji sa kojom smo suočeni u vrijeme pandemije na vrlo zanimljiv i duhovit način. Propituje stanje ljudi koji su svakodnevno 'bombardovani' raznoraznim informacijama, te naglo prisiljeni prilagoditi se novom načinu života poštivajući mjere, naredbe i pravila vladajućih. Kroz predstavu upoznajemo i mladi bračni par čiji je odnos stavljen u iskušenje uzrokovan novonastalom situacijom i mogućnostima koje im se nude. Da li će učiniti sve zarad ispunjenja svojih snova ili će ipak zdrav razum i ljubav pobijediti, dođite i otkrijte!

U predstavi igraju: Emir Sejfić, Ajla Hamzić, Emir Spahić, Vedran Vilogorac, te članice P.S „Mo-Stars“: Džana Kalajdžić, Alda Tucaković, Sara Kulak, Naida Džiho i Medina Raljević. Dramaturgiju predstave potpisuje Emina Kovačević, scenografiju Vesna Režić, kostimografiju Mirjana Zagorec, muziku Zvonimir Dusper, a koreografiju Nataša Jekić i Danijela Mekić. 

Predstava se ne preporučuje gledaocima mlađim od 16 godina.

Lokacija Velika scena
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati. Rezervacije na broj: 036/550-128, e- mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili porukom u inbox na Facebook/Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.